Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki anty x-ray wybrac!?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam kolejne pytanie jakiego anty xraya najlepiej zainstalowac na serwer. To ma byc taki raczej skuteczny i nie lagujacy!

Help me !

Zapraszam na Serwer mc.themine.pl Jedyny taki najlepszy serwer minecraft ! Wersja 1.7.X

Opublikowano

On laguje serwer ponieważ kazdy blok pod ziemia zamienia na diamenty, żelaza,węgiel...

Zapraszam na Serwer mc.themine.pl Jedyny taki najlepszy serwer minecraft ! Wersja 1.7.X

Opublikowano

On laguje serwer ponieważ kazdy blok pod ziemia zamienia na diamenty, żelaza,węgiel...

Nie laguje , na moim 40 slotowym dedyku jakos sie trzyma . Poza tym kazdy antyxray tak działa.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Może i to prawda, jak kumpel instalowal x-ray aby spawdzic ten plugin to mu lagowalo. Ale to chyba dlatego że nacisnol x :)

NoCheat to nie anty xray :)

Opublikowano

Dołączam się do pytania, czy jest lepszy Anty-Xray od tego Obersurfacotora?

Strasznie staram się przegonić, noobów X-Rayowych z serwera. Ale kiepsko mi to idzie.

Mam również 40 slotowy dedyk, po włączeniu X-Ray'a klatkowanie jest spowodowane nagłym musem zrenderowania 1000 bloków.

A jeżeli nie ma lepszego, prosiłbym o ustawienia, proste i efektowne.

Pozdrawiam.

5k0ms5H.png

Opublikowano

@Pivocik

Ja osobiście zawsze używałem Anty-Xray teraz też kiedy testuje pliki serwerowe na 200 slotowy rp świetnie się sprawuje. Przy ochotnikach do sprawdzania lagów.

Nic się nie dzieje.

Jeżeli spodobało się tobie to co zrobiłem lub napisałem daj Lubie To, ponieważ to nic nie kosztuje a zachęca do pracy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...